Доставка

Доставка на спортни стоки, аксесоари, фитнес и туристически продукти - условия и цени:

След като направите Вашата поръчка в нашия онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари, ще получите автоматичен email за потвърждаване на нейната обработка. В рамките на 48 часа, колега от екипа ни ще се свърже с Вас на посочения телефон номер за потвърждение на поръчката. В редки случаи е възможно някой от поръчаните от Вас продукти да не е наличен - (липса на цвят, размер или друго) - ние ще Ви уведомим за това като се свържем с Вас, за да уточним дали липсващия продукт да отпадне от поръчката или да бъде заменен с подобен.

Ако вашата поръчка е спешна, моля отбележете това в полето "Коментар" или се свържете с нас по телефона или имейла.

Доставката на спортни и хоби стоки се извършва до всяка точка на България чрез спедиторски фирми Еконт Експрес и Спиди. Всички поръчки се изпращат с опция преглед или преглед и тест, когато артикулът позволява тестване.

Цената на доставката зависи от килограмите и избора Ви до къде да бъде доставена Вашата поръчка. Този избор можете да направите при финализиране на поръчката.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на СПИДИ при поръчка на спортни стоки и аксесоари на стойност над 69 лева и до 5 кг.!


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт или Ваш адрес при поръчка на спортни стоки и аксесоари на стойност над 99 лева и до 5кг. !


Вариантите за доставка са:1. Доставка до офис на Спиди:

Килограми
Цена

Време за обработка

до 5кг.
5.50лв.
1-2 работни дни
до 10кг
10.00лв.
1-2 работни дни
до 20кг.
13.50лв.
1-2 работни дни
над 20кг.*
23.90лв.*
1-2 работни дни
*Цената на доставката за пратки с тегло над 2кг. е ориентировъчна. Точната цена за точните килограми ще бъде допълнително изчислена и ще се свържем с клиента за избор на най-оптималния и изгоден вариант.


2. Доставка до офис на Еконт:

Килограми
Цена

Време за обработка

до 5кг.
6.90лв.
1-2 работни дни
до 15кг
12.90лв.
1-2 работни дни
до 25кг.
18.90лв.
1-2 работни дни
над 25кг.*
24.90лв.*
1-2 работни дни

* Цената на доставката за пратки с тегло над 25кг. до офис на Еконт е ориентировъчна. Точната цена за точните килограми ще бъде допълнително изчислена и ще се свържем с клиента за избор на най-оптималния и изгоден вариант.


3. Доставка до посочен от Вас адрес в България:

Килограми
Цена

Време за обработка

до 5кг.
6.90лв.
1-2 работни дни
до 10кг
12.90лв.
1-2 работни дни
до 20кг.
18.90лв.
1-2 работни дни
над 20кг.*
27.90лв.*
1-2 работни дни
* Цената на доставката за пратки с тегло над 20кг. е ориентировъчна. Точната цена за точните килограми ще бъде допълнително изчислена и ще се свържем с клиента за избор на най-оптималния и изгоден вариант.


Плащане

1. Наложен платеж - заплащате стойността на вашата покупка - спортни стоки или хоби продукти - плюс транспортните разходи на спедитора, който сте избрали. Плащането става в момента на получаване на пратката. При покупка на стойност над 69 лева и до 5 килограма доставката до офис на Спиди е безплатна и вие не заплащате транспортни разходи, а само стойността на закупените от Вас спортни стокиПри покупка на стойност над 99 лева и до 5 килограма доставката до офис на Еконт или Ваш адрес е безплатна и вие не заплащате транспортни разходи, а само стойността на закупените от Вас  спортни стоки и аксесоари.

Ние изпращаме вашите поръчки с Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод, посредством куриерски фирми Еконт Експрес или Спиди, които са лицензирани пощенски оператори. Съгласно чл.3 ал.1 от HAPEДБA № H-18/2006 г. зa peгиcтpиpaнe и oтчитaнe нa пpoдaжби в тъpгoвcĸитe oбeĸти чpeз фиcĸaлни ycтpoйcтвa, отпада изискването от издaвaнe нa фиcĸaлнa ĸacoвa бeлeжĸa oт фиcĸaлнo ycтpoйcтвo (ФУ), ĸoгaтo плaщaнeтo ce извъpшвa чpeз пoщeнcĸи пapичeн пpeвoд, извъpшeн чpeз лицeнзиpaн пoщeнcĸи oпepaтop зa извъpшвaнe нa пoщeнcĸи пapични пpeвoди пo cмиcълa нa Зaĸoнa зa пoщeнcĸитe ycлyги. Затова когато заплащате сумата на Наложения платеж, Еконт Експрес или Спиди издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки. Запазете разписката за пощенски превод, заместваща фискалният касов бон в случай, че решите да се възползвате от правото си на отказ и върнете обратно получената от вас поръчка в законоустановения срок.

2. По банков път - ако сте избрали този начин на плащане, трябва да преведете стойността на покупката Ви плюс транспортните разходи по нашата банкова сметка предварително, а изпращането на закупените от Вас спортни стоки става чак след постъпване на плащането в нашата банкова сметка - това може да отнеме 2-3 работни дни.

Телефон за контакт - 0876 636 676

e-mail : office@sportstoki.com

Желаем ви приятно пазаруване в нашия онлайн магазин за спортни стоки, аксесоари и всичко необходимо за фитнес, туризъм и хоби продукти.