За нас

Интернет магазина sportstoki.com е администриран от "Шопинг маркет" ЕООД. Фирмата е специализирана в областта на търговията със спортни и хоби стоки. Цените на предлаганите от нас спортни и хоби стоки са ниски, така че те да са достъпни до по-голям кръг потребители.

В нашия онлайн магазин www.sportstoki.com ще намерите всичко, от което се нуждаете както за Вашия спорт, така и за свободното време. При нас ще откриете разнообразни решения за спорта и свободното време като спортни стоки и оборудване, дрехи и обувки, уреди и аксесоари за домашен и професионален фитнес, аксесоари за йога гимнастика и пилатес,  туристическа екипировка, аксесоари за плуване и водни спортове, ски и сноуборд, оборудване за къмпинг и туризъм , игри на маса, купи, медали и сувенири за спортни състезания, оборудване и екипировка за футбол, волейбол, баскетбол, тенис, борба, бокс, художествена гимнастика, танци, фитнес и много други.

      Стремим се всеки сезон да предоставим нови иновативни продукти за спорта и хобито. При нас Ви очакват много ексклузивни оферти за всякакви спортни стоки – всекидневно сравняваме цените си с други спортни магазини и се стремим да поддържаме най-ниската цена на пазара. Всички пратки се изпращат с опция преглед или преглед и тест, където теста е възможен.Стремим се доставката да бъде извършена в рамките на 1-2 работни дни. Предлагаме и два варианта на безплатна доставка.

      Ако имате коментари, предложения или въпроси относно продукти или информация за нашия онлайн магазин www.sportstoki.com, може да се свържете с нас на 0876 636 676 от 9.30ч. до 18.00ч. в работни дни или ни пишете на office@sportstoki.com. За нас е много важна обратната връзка с клиентите и ни помага да им осигурим това от което имат нужда.


Благодарим Ви, че ни се доверихте и се надяваме да останете доволни! Приятно пазаруване!


Повече информация за нашето местонахождение потърсете в раздел Контакт с нас